Προ των πυλών η Detrop Boutique 2018

20 Φεβρουαρίου 2018

Από τις 24 έως τις 26 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η Έκθεση Detrop Boutique στο ∆ιεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της ∆ΕΘ HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Η Detrop Boutique παρουσιάζει τα καλύτερα delicatessen προϊόντα και τρόφιµα που παράγονται στην Ελλάδα, τόσο από άποψη ποιότητας όσο και µεθόδων παραγωγής. Μέσα από αυτή την «deli» έκθεση, τα ανώτερης και διακεκριµένης ποιότητας προϊόντα µικροπαραγωγών που προέρχονται ακόµα και από τα πιο αποµακρυσµένα σηµεία της χώρας, παρουσιάζονται σε µία ευρύτερη γκάµα Ελλήνων και ξένων αγοραστών. Με τον τρόπο αυτό, το ελληνικό γαστρονοµικό µεγαλείο δεν είναι πλέον πλεονέκτηµα ενός περιορισµένου κοινού αλλά διευρύνεται. Η Detrop Boutique διοργανώνεται από τη ∆ΕΘ HELEXPO στις 24-26 Φεβρουαρίου 2018 στο ∆ιεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και απευθύνεται σε εµπόρους λιανικής και χονδρικής, αντιπροσώπους σουπερµάρκετ, ξενοδοχείων, εστιατορίων καθώς και σε καταστήµατα ντελικατέσεν, οργανικών προϊόντων, φούρνους κλπ

Η Detrop Boutique στοχεύει να προσφέρει στους επισκέπτες της από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μια αποκλειστική ξενάγηση στα μοναδικά ελληνικά, μεσογειακά, πιστοποιημένα προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα, προϊόντα Π.Ο.Π., Π.Γ.Ε., Ε.Π.Ι.Π. καθώς και σε επιλεγμένες ετικέτες. Στόχος της διοργάνωσης, η βαθύτερη γνωριμία των επαγγελματιών του χώρου και γευσιγνωστών της ελληνικής και διεθνούς γαστρονομίας με τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Η Detrop Boutique 2018 the delicatessen show
Η Detrop Boutique 2018 the delicatessen show

Ο συνδυασμός του εκλεκτού παραδοσιακού με το σύγχρονο τρόπο παρασκευής και παρουσίασης είναι στο επίκεντρο των εκδηλώσεων. Ιδιαίτερη κουζίνα, παρουσιάσεις και σεμινάρια από διακεκριμένους σεφ και διάφορες προσωπικότητες του χώρου, δείχνουν πως καθημερινά υλικά μπορούν να μεταμορφωθούν σε εκλεκτά πιάτα, εμπλουτίζοντας την ελληνική εκθεσιακή πραγματικότητα με ένα γεγονός υψηλού επιπέδου και αυστηρά επαγγελματικού προσανατολισμού διεθνών προδιαγραφών.

Highlight της διοργάνωσης είναι η ειδική εκδήλωση CHEESE n’ WINE. Είναι γνωστό ότι η Ελλάδα έχει να επιδείξει σπουδαίους παραγωγούς διαφορετικών ειδών τυριών και κρασιών. Έπειτα από την πρώτη πετυχηµένη παρουσία τους οι δυο κλάδοι για δεύτερη φορά, θα παρευρεθούν στον ίδιο χώρο ως εκθεσιακό γεγονός, σε έναν ειδικά διαµορφωµένο χώρο, µε αναβαθµισµένη και καλαίσθητη δοµή. Εγχώριοι και ξένοι παραγωγοί θα εκθέσουν τα προϊόντα τους πλαισιώνοντας το χώρο γευσιγνωσίας. Την ίδια στιγµή, µέσα από τις πολυάριθµες εκδηλώσεις, θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν ζωή στα ίδια τους τα προϊόντα και την ευκαιρία να τα συνδυάσουν µε τα ανάλογα κρασιά, δηµιουργώντας εναλλακτικές προτάσεις που ενδέχεται να λειτουργήσουν ως εργαλεία πώλησης για τη µετέπειτα προώθηση των προϊόντων τους.

Η έκθεση συνιστά «παρακλάδι» της καθιερωµένης διετούς Detrop -∆ιεθνής Έκθεση Τροφίµων, Ποτών, Μηχανηµάτων, Εξοπλισµού & Συσκευασίας- η οποία αντιπροσωπεύει το δυναµισµό και την εξωστρέφεια της ποιοτικής εγχώριας παραγωγής τροφίµων. Η Detrop Boutique διοργανώνεται ένα χρόνο µετά από κάθε διοργάνωση της Detrop.

Ωράριο έκθεσης
Σάββατο & Κυριακή 10:00-20:00,
∆ευτέρα 10:00-18:00